PRIJZEN

alle op de site genoemde prijzen voor producten zijn inclusief BTW.

 

BEZORGEN

in Nederland versturen wij al onze pakketten met DHL. je bestelling wordt 2 keer aangebodenoverdag en 2keer s'avonds.

LEVERINGSTERMIJN

over het algemeen leveren we binnen 3 werkdagen na de betaling bij het door jou opgegeven afleveradres. Als je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging van de verzending. wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

 

een overzicht van de TNT tarieven:

Nederland
brievenbuspost:

0 kg tot 0,020 kg = € 0,60

0,020 kg tot 0,050 kg = € 1,28
0,050 kg tot 0,100 kg = € 1,92
0,100 kg tot 0,250 kg = € 2,50
0,250 kg tot 0,500 kg = € 3,84
0,500 kg tot 2 kg = € 3,84

Pakketpost:
tot 10 kg € 6.75

de verzendkosten verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld zodat je weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt. We hanteren soms gedurende actieperiodes geen verzendkosten.

 

STATUS BESTELLING

 

we werken met DHL zodat jij zelf je bestelling kunt traceren en precies kunt zien waar het pakketje zich bevindt vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. als je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met een link. door deze link te openen krijg je automatisch inzicht in de leverstatus van je bestelling.

 

mocht DHL er niet in slagen het pakket bij jou af te leveren, wordt het bij een van de buren overhandigd. als ook dat niet mogelijk is, dan wordt het de dag erna naar het servicepunt in de buurt gebracht. Daar  wordt het pakket automatisch 2 weken voor je bewaard. Uiteraard ontvang je hiervan een melding, zodat je jouw pakket kunt afhalen op het moment dat dit jou schikt.

 

ANDER ADRES LEVEREN

 

ja, dat kan. bij je bestelling van de aanbieding wordt aangeven dat je deze op een ander adres wilt laten bezorgen. dat kan bijvoorbeeld ook je werkadres zijn, als dat voor jou beter uit komt.

 

 

© 2009 - 2024 splendid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel