Toepasselijkheid: Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Splendid bij de uitvoering van opdrachten die niet afkomstig zijn van zakelijke klanten of bedrijven. Afwijkende en/of aanvullende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Splendid; dit geldt ook wanneer wordt afgezien van de eis tot schriftelijke bevestiging.

Herroepingsrecht: In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een contactbericht is voldoende) of door de producten retour te zenden. Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

Splendid
Nieuwlandstraat 15
5038 SL Tilburg

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert. De kosten van de retourzending zijn voor onze rekening indien u voor meer dan EUR 100,00 hebt besteld.

Van retourzending uitgesloten: Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant. Cadeaubonnen worden niet retour genomen tegen teruggave van geld. Cadeaubonnen zijn in te wisselen tegen producten bij Splendid te Tilburg of op de webshop van Splendid.

Garantiebepaling: De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt.

Toepasselijk recht: Bij overeenkomsten met zakelijke klanten, rechtspersonen van het openbaar recht of publiekrechtelijk bijzonder vermogen, zijn alle juridische geschillen die voortkomen uit deze zakelijke relatie, met inbegrip van geschillen over wisselkoersen en cheques, onderworpen aan de jurisdictie van de rechtbank in Breda.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 splendid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel