retouren of koop ongedaan maken.

spijt van je aankoop? retourneren kan binnen 7 dagen onder de volgende voorwaarden:

  1. het product mag niet zijn gebruikt of beschadigd zijn; en geen gebruikssporen vertonen.

  2. de verpakking en toebehoren moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) in nieuwstaat zijn zodat wij het weer direkt kunnen verkopen.

  3. je stuurt het artikel op eigen kosten terug. Ongefrankeerde zendingen worden door ons  niet aangenomen.

  4. het retourbedrag wordt binnen 14 werkdagen teruggestort op de door jou aangegeven bankrekening.

voorkomen is beter dan genezen. neem even contact met ons op als je vooraf al twijfels hebt. wij helpen je graag om je het juiste produkt te helpen vinden. dat voorkomt teleurstellingen en heen- en weer sturen.

wanneer je een artikel wilt retouneren, neem graag binnen 7 dagen na ontvangst mailcontact op met splendid (splendid.kado@gmail.com) of via de contact pagina.

 je kunt het pakket retour zenden via een tnt post postkantoor of servicepunt ( kijk op www.tntpost.nl voor het dichtsbijzijnde adres). het retouradres is:

Splendid
Nieuwlandstraat 15
5038 SL Tilburg

splendid is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. zorg daarom ook altijd vooreen goede neutrale verpakking en zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd om strafport te voorkomen. mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. u kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert. de kosten van de retourzending zijn voor onze rekening indien u voor meer dan EUR 50,00 hebt besteld.

van retourzending uitgesloten: producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant. kadobonnen worden niet retour genomen tegen teruggave van geld. kadobonnen zijn in te wisselen tegen producten bij Splendid te Tilburg of op de webshop van Splendid.

 

© 2009 - 2024 splendid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel